Trucker

Igår var det Torsdag vilket betyder att det är Fredag idag, tänkte mest berätta det ifall ni hade glömt det.

Klockan är nu 08:30 och jag har precis kommit hem från att ha gymmat lite på morgonkvisten, snart väntar en liten cykeltur till jobbet för att köra 09:15-21:15, efter det tar jag en välförtjänt helg! =)

Igår så var jag på kurs igen, denna gång var det dock på jobbet kursen hölls, en snubbe kom och lärde oss köra truck. Vi har tydligen kört truck olagligt på jobbet hur länge som helst, eller ja, lite vem som helst har kört eltruckarna fast de inte får det. NU ÄR DET ÄNDRING PÅ DET! Mr. Davidsson har skaffat sig ett truckkort! Iofs får jag bara köra sån liten truck som vi har på jobbet, men ändå, ett kort är ett kort.

På Lördag blir det en sväng till SKOEVDE hade jag tänkt mig, lite Mongolbuffé hade suttit som en smäck, samt lite samkväm med SKOEVDEBOR. Let us hoep it turns out well 🙂

Nej dags att dra sig iväg till jobbet, äta frukost och sedan jobbajobbajobba!

Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *