Det här med att boka flyg.

Jag bokade min resa till Holland redan i Maj, allt för att få en så billig biljett som möjligt. Man är väl ekonomisk av sig?

Jag skulle till Holland så jag kände att “Då ska jag flyga till Amsterdam! WEEE”. Började titta på lite flygbiljetter från Arlanda till Amsterdam. Det var inga som helst problem att ta sig från Landvetter till Amsterdam inte, bara det att man var tvungen att mellanlanda i Frankfurt… Det tyckte jag var lite väl onödigt. Som tur var så hade Sten (som jag skulle hälsa på) meddelat att jag lika gärna kan flyga till Bryssel som Amsterdam då det ungefär är lika långt till de båda flygplatserna från där han bor.

Så jag tittade på biljetter från Landvetter till Bryssel. Perfekt det var heller inga problem! Men även här var det en mellanlandning. Mellanlandningen var i AMSTERDAM. Vafan är det om! Vill jag åka till Amsterdam så måste jag byta i Frankfurt, men vill jag åka till Bryssel så måste jag byta i Amsterdam?

Ett tag så tänkte jag ta det planet och sedan hoppa av i Amsterdam, gå av planet och aldrig se mig om! Hade dock ingen aning om det ens var möjligt så jag skippade den idén ganska snabbt :(. Tillslut hittade jag ett direktflyg till Bryssel från Landvetter som jag tog, som dessutom var ett par hundra billigare också. Men ändå. Vafan är det om 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *