Det här med att ha semester 3.

Inte nog med att jag varit i Holland och Jämtland detta år, det blev även en liten kortis under höstlovsveckan.

Jag och ett par vänner fyller/fyllde 30 nu i höst, mellan Oktober och December så smäller det lite här och var vilket gjorde att en resa planerades in. “30-års-kris-resan” även kallad. Det blev en liten kortis, Torsdag-Söndag då vi drog iväg till Dubrovnik i Kroatien.

Det var utan att överdriva så enormt vackert i Dubrovnik att jag knappt har ord för det. Gamla stan var helt fantastisk och historian kring den ännu mer fantastisk. En stad som uppfördes under 600-talet och på 1400-talet byggde underjordiskt avlopp och vattensystem är ganska galet. Tänk på att t.ex. London hade sitt avlopp ovan jord även på 1800-talet. De var helt klart före sin tid dedär Kroaterna!

Vädret var runt 20an och samma värme i vattnet så det blev allt lite badande i det adriatiska havet, kallt när man väl hoppade i men sen var det underbart skönt!

Det drygaste var väl att planet dit gick 07 på morgonen, så vi åkte från Mariestad runt 01-snåret, vilket gjorde att jag kvällen innan gick och la mig vid 19! Vafan var det om, aldrig gjort innan och kommer aldrig göra igen. Man ber nästan om problem när man går och lägger sig före 20-talet på kvällarna :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *