Börjar arta sig.

Detta är tredje morgonen i rad som jag är ute och springer före frukost. Det har blivit korta rundor på 2.4 km. Men det känns riktigt skönt att ha det gjort oavsett längd på passen. Har faktiskt småfunderingar på att kliva upp ur sängen 30 minuter tidigare varje morgon och köra den rundan.

Nästa vecka blir det till att anteckna lite mer vad jag stoppar i mig o.s.v. Så jag kan identifiera de dåliga beteendena som jag vill bli av med. En av de grejerna gjorde jag dock igår, jag åt för mycket när vi käkade tacos. Det jag gjort bra denna helg är att jag hållit mig undan från socker så långt det bara går. Inga kakor, varm choklad eller bakverk. Lösgodis har jag slutat med sedan länge.

Upp till kamp kamrater!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *