Cykeltur.

Efter att jag kommit hem från jobbet igår så var jag omåttligt uttråkad. Jag hade inget planerat och ingen aning om vad jag kände för att göra. Det hela löste sig med att jag satte mig på cykeln och tog en liten tur i det härliga vårvädret, även om det var lite mulet just igår.

Det var riktigt skönt att ge sig iväg ut och cykla lite, det fick om något mig att verkligen se fram emot att våren ska komma fortfortfortare!

Men när jag höll på att cykla runt stan så märkte jag att vid varje tramptag så gnisslade det, och det lät som om att det kom från kedjan.

VAFALLS!

utropade jag bestört.

JAG HADE JU CYKELN INNE PÅ SERVICE SÅ SENT SOM IGÅR!

Smått konfunderad så fortsatte jag min cykeltur, gnisslandet kom och gick. Tillslut hittade jag vart missljudet kom från. Det kom från, håll i er nu…. Min ena sko! Jag hade foten lite för nära själva trampstången(om det nu heter så). Så varje gång som trampan for upp så gnisslade gummit i skon till då den mötte stången. Mysteriet löst och jag cyklade vidare.

Har även bestämt mig för att cykla Viken runt detta år. Kommer antagligen bli Oxtrampet också, men det får tiden utvisa!

Dags att starta dagen, puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.