The träning.

Nu när det verkligen börjar närma sig Göteborgsvarvet så har jag intensifierat träningen ännu lite mer. Från att stå på nästintill obefintlig mängd träning till att träna 5, 6 gånger i veckan. Jag hoppas att det kommer ge resultat i slutändan.

Inte nog med att Göteborgsvarvet nalkas så är jag nu även anmäld till Viken Runt. Detta är något jag velat göra sedan jag var liten grabb, äntligen så kommer det att ske! Viken runt är en cykeltävling som utgår från Töreboda, sedan cyklar man runt sjön Viken, totalt är det 72km. Jag kommer att göra detta med två vänner, ska bli riktigt kul!

Så hur har nu träningen gått det senaste? Bra får jag nog lov att säga. De senaste passen jag gjort är som följer:

Söndag 14/4-2013: Löpning 15km
Måndag 15/4-2013: Spinning 55 minuter x2, så 110 minuter totalt
Tisdag 16/4-2013: Spinning 45 minuter, yoga 55 minuter
Onsdag 17/4-2013: Löpning 2.5km, skall även ut på en tur ikväll.

Sedan väntar lite löpning i morgon också, efter det tar jag lite vila på fredag (tror jag).

Ibland så fastnar jag i det där med att träna, nu är det bara att hålla i. Just nu har jag den där gamle mannens ord till mig färskt i minnet. Har för mig jag skrev om det tidigare eller hade med det i ett videoinlägg. Men det var när jag var i Kanada och körde idioten upp och ner för en bro. Jag möter en äldre herre som går förbi och han säger “You know what they say! TRAIN HARD; WIN EASY”. Lite så känner jag just nu.

puss på er 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *