Japan eh?

Så var det dags att damma av den gamla bloggen igen. Har märkt att det är ganska skönt att skriva av mig lite när jag är ute och flänger i världen, speciellt när det blir lite längre tripper. Dock får jag väl villigt erkänna att det inte har hunnit hända så mycket fräckt här borta än, men det beror väl mest på att jag inte varit här mer än i typ 10 timmar varav jag sovit 7 av dom…

Men nu har jag i alla fall vaknat och ska strax bege mig till frukosten här på hotellet. Ska bli spännande att se vad som serveras. Jag hoppas bara att jag kommer ihåg att jag ska säga “itadakimasu” innan jag börjar äta, för det ska man tydligen göra här borta i österlandet. Det betyder typ “Låt oss äta” och är  en artighetsgrej!

Jag har inte riktigt hunnit smälta att jag faktiskt är i Japan nu, men jag tror att det kommer mer under dagen. Om inte annat märkte jag det lite när jag kom in på toaletten på hotellrummet och fick se den beryktade toaletten med massa olika inställningar på. Inte mycket att klaga på när det är sätesvärme på toan 😉

En grej som jag märkte väldigt fort var att det luktar rök på de flesta ställen här. Var och åt med Jason igår och där fanns det ett rökrum på matstället. Sedan höll det väl inte riktigt tätt då det luktade rök även utanför det rökrummet. Tror även att de flesta rum på hotellet jag sover på nu har varit rökrum tidigare, det sitter liksom i väggarna. Bra bortskämd med rökfria utrymmen jag är kände jag på direkten.

Nej dags att göra sig redo för en dag i Fukuoka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *