Annandag nyår.

Har legat i soffan nu ett bra tag, mest för att det är rätt gött. Jag bestämde mig ganska snabbt för att börja titta på en film, Ocean’s 12. Jag såg på Ocean’s 11 här om dagen och kände att det vore lite roligt att dra igenom de gladlynta Jönssonliganeska finfilmerna. Dessutom har jag sett om 11 och 13 ganska många gånger fas har alltid skippat 12an. I ärlighetens namn skulle jag nog ha skippat 12an denna gång också. Den håller inte alls samma kvalisort.

Den största skillnaden mellan de olika filmerna tycker jag är att 12an försöker på tok för mycket. Den vill vara fräck, häftig, smart och klurig. Det enda den gör är att den faller platt, känns innehållslös och ganska fånig. Får sen är jag tar och klämmer 13 så jag har fullbordat serien.

Efter att filmen var klar och jag slog på tvn så fick jag se att de faktiskt visade samma film på en kanal, vilken kommer jag inte ihåg, så det var ju perfekt, började kolla om den direkt för att verkligen cementera in min negativa bild av rullen i huvudet. Näääääääää det gjorde jag inte alls det, riktigt så dum i huvudet är jag inte… än.

Puss på er.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *