Lördagsmorgon – Let’s pump it up!

Gick som vanligt upp i svinottan denna Lördag. Ibland försöker jag somna om och ta det lugnt men jag har sedan länge insett att det inte riktigt är min melodi. Däremot så är jag bra mer morgontrött nu än jag var förr, har ingen riktigt koll på vad det beror på men det reder säkert ut sig tids nog!

Orsaken till en tidig uppgång idag var bokad tvättid i stortvättstugan, det var helt enkelt dags att tvätta lite större grejer, sängkläder o.s.v. Så hur roar en sig såhär på morgonkvisten medan tvättarna står som spön i backen? Jo det ska jag berätta, en tar och PUMP IT UP, rent musikaliskt alltså. Vet inte riktigt hur populärt det är hos grannarna men än har jag inte blivit vräkt och det ser jag som ett gott tecken.

Just denna dag har jag återupptäckt den Svenska Björnstammen. De släppte en skiva i April förra året och den lyssnade jag sönder under nån månad eller två. Efter det har jag inte lyssnat något på dom så det var dags nu.

Där har vi en låt som jag tycker är så otroligt vacker, kan aldrig låta bli att sjunga med när “Lilla fågel flyg för ditt liv, ingen här vill se dig störta..”  drar igång. Den är lite melankolisk kanske men I LIKE, sedan vet jag väl inte om den är s mycket PUMP IT UP om en tänker på ren fart och fläkt.

En låt som däremot är lite mer PUMP IT UP, förutom den med Technotronic är denna låt.

Hittade den i Armin Van Buurens “A State of Trance 2014” på Spotify och blev helt kär. Vill ni komma bort från stekarhousestandarden som hållit i nu ett par år så tycker jag att denna Trance-dänga är något för er! Känn melodin, gunget och droppet! UNTZUNTZUNTZ.

Tata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *