Detta kan gå hur som helst.

Har som sagt chillaxat och tvättat denna dag av Lör. När tvätten var klar vid 12snåret så hoppade jag på min kära järnhäst och tog mig bort till Billingehov där min äldsta brorson spelade hockey. Mysigt att sitta där och se när de härjar runt på isen, matchen jag såg slutade 5-5 och brorsonen gjorde ett av målen, bra jobb där!

Grejen är dock att när jag sätter mig på en cykel så är det allt eller inget, det finns inga mellanting här. Antingen cyklar jag eller så cyklar jag inte, 200km/h är det enda som gäller. Idag var första dagen på rätt länge jag kände att förkylningen var på väg bort istället för något annat, vilket gjorde att cykelturen kanske kom i precis fel tillfälle, backe upp och backe ner var det full fart. Hade ett bra flås när jag kom hem, men jag tänker att ibland så behövs det något sådant för att fördriva resten av förkylningen. Antingen det eller så kommer den komma tillbaka med full kraft.

Kommer hem i alla fall, känner att jag är hungrig som en VARG, hade inget direkt spännande upptinat från frysen och kylen var relativt tom… Så jag bestämde mig för att göra ett litet experiment med ett torskblock jag hittade.

Detta kan gå precis hur som helst.

Jag kommer återkomma senare med mer information i ärendet.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *