Framtiden är här

Jag vet inte hur många av er som har reflekterat över att det faktiskt är 2015 nu. 2015 är ett mytomspunnet år och har så varit sedan 1989. Något speciellt kommer att hända om 289 dagar, alltså den 21a Oktober 2015.

Vad?

Jo Marty McFly och Doc Brown kommer att anlända i en flygande Delorean och gå loss! Flygbrädor, fickor ut och in, självknytande skor, självjusterande jackor, frukt i taket samt faxar öööverallt. Det kommer att bli lysande.

Jag var precis hemma hos min goda vän J och hans fru E, vi kollade på Tillbaka till framtiden 2 denna kväll. Mycket kompetent film, om än inte lika bra som ettan, ettan är fantastisk.

Så kom ihåg nu att vi faktiskt är i framtiden 🙂

Fridens.

2 thoughts on “Framtiden är här

  1. Vetenskapen har misslyckats. Nog för att dom har testat en hoverboard, men det är såååå mycket som saknas. skamvrå på det

  2. Ja jag vet det är åt helvete med alltihop :(. Vi får göra det lilla helt enkelt, vända fickorna ut och in och se glada ut!

    Såg nån artikel här om året om att de har lyckats göra en “hypospray” från Star Trek, injicera något in i kroppen utan att använda en spruta utan att det skjuts rakt in under huden, det är rätt fräckt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *