Ledig Onsdag

Är ledig denna Onsdag, inget konstigt med det i och för sig eftersom jag ofta är ledig på just Onsdagar, ska jag vara helt ärlig så är det faktiskt varje Onsdag. blev väldigt många Onsdagar på kort tid kände jag där, men det för ni leva med.

Just denna dag satte jag mig på bussen för att åka hem till mina föräldrar en sväng, hälsa på dem lite och hjälpa till med lite olika saker, just denna dag var det att skicka in kort från digitalkameran till framkallning. Vilket jag håller på med fortfarande, hade missbedömt hur lång tid det skulle ta att ladda upp korten, det tog typ 30 sekunder per kort, och det var närmare 300st som skulle framkallas. Ja ni kan ju göra matten själva.

Snart ska vi åka iväg och hämta mina brorsöner i skolan och sedan ska jag ta mig hemåt till Skövde igen, det är ganska skönt att åka hemifrån då och då för att bara ta det lugnt och vila. Jag kan släppa det mesta när jag kommer hem hit till Töreboda, det blir lite enklare helt enkelt.

Många verkar tycka att Töreboda är en riktig håla, till viss del håller jag väl med, men det är ändå något speciellt med stället där en växte upp, jag gillart.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *