Skäggets öde

Det är läskigt hur verkliga vissa drömmar kan vara. I natt så drömde jag t.ex. att skägget rakades bort, och det satte sig verkligen i huvudet. När jag vaknat upp ur min dvala och klivit ur sängen, vandrat in i badrummet så såg jag mig i spegeln och blev uppriktigt förvånad över att skägget satt kvar. Det är läskigt att det kan sätta sig så tycker jag.

Apropå skägget så har det nu hängt med i 25 veckor, det är bara en vecka kort från ett halvår det. Jag har givit hintar om att det kommer ryka efter ett halvår men jag är inte lika säker längre.

Ibland så är jag bra trött på det, det är som en god vän till mig sa att “det går inte att äta något med värdighet när en har skägg/mustasch”, och det ligger något i det. Det fastnar grejer i det hela tiden och det kan bli riktigt irriterande.

Jag har en liten fundering om att åka till någon barberare och få det fixat istället när det gått ett halvår. Göra en liten service på det liksom så att det inte ser så vildvuxet ut. Just nu låter jag det bara växa så mycket det går och försöker hålla lite styrsel på det, men det är inte lätt alla gånger ska ni veta.

Så om det är nån som har tips på någon bra barberare i närheten av Skövde så får ni gärna höra av er! Jag kan väl tänka mig att åka som längst till Göteborg för att få det fixat skulle jag säga, att åka längre skulle kännas rätt fånigt. I alla fall om jag åker enbart för just den orsaken.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *