Formel 1

Min vän Måns har väckt ett intresse i mig, han tog något som legat i dvala sedan tonåren och verkligen kickstartat det, vilket är väldigt roligt!

Förra året så missade jag kanske 2 eller 3 tävlingar i F1-kalendern och om en jämför det med året innan så var det väldigt bra gjort då jag kanske såg så många tävlingar den rundan.

Men nu nalkas säsongen och här sitter jag och läser liveuppdateringar från testdagarna i Barcelona. Alltså teamen är där och kör, de gör tester på bilen, knappt något filmas av media utan det mesta sköts via textbaserade liveuppdateringar. Och de sitter jag alltså och tittar på. Det lär ju vara standard för de inbitna fansen men för mig känns det verkligen hardcore!

Nu är det såhär att på premiären kommer jag inte vara hemma i Skövde och alltså inte kunna titta på den med Måns. Jag kommer ligga på ett hotellrum i Stockholm och inte kunna se något alls.. Eller?

Denna mani har nu satt sig så att jag funderar på att skaffa mig Viaplay sport för 279:- i månaden så att jag inte ska missa det.

Tänk vad härligt ändå, ett nytt intresse på ålderns höst!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *