Den gröna milen

Tog mig upp på berget idag, hade hört att den gröna milen i stort sett var ren från snö så jag tänkte ge det ett litet försök. Sätta en tid att gå mot och slå resten av året liksom, är väl bäst att sätta det när en är i dålig form så att det blir lätt att slå, eller? 😉

Här har ni hur det kändes på ett ungefär. Jag gick ut vid 15:00.

Efter en kilometer: Benen kändes otroligt tunga, de kändes lite som om jag hade träningsvärk vilket jag absolut inte hade. (7:02/km)

Efter två kilometer: Benen känns ännu tyngre och jag vill helst av allt vända om, ta mig ner för berget och krypa upp i en soffa med två ton godis. (6:57/km)

Efter tre kilometer: Det har släppt i benen lite, skönt! Men jobbigt är det fan. (6:55/km)

Efter fyra kilometer: Nu går det rätt lätt ändå! Men fan, hade glömt att det var en lång jäkla raksträcka, HATAR RAKSTRÄCKOR, och vad var det där? HAr jag en sten i skon?! Stannar och petar ur den från hälen. (7:08/km)

Efter fem kilometer: Vad är detta nu då, varför har jag ingen känsel i högerfoten för? Somna inte för mig nu vi är ju halvvägs! Bäst att stampa på lite och se om det släpper. (6:41/km)

Efter sex kilometer: Men kom igen fotjävel, vakna! Och hörru vänsterfoten, börja inte somna du också detta börjar ju bli rena rama farsen! Värst vad backigt det var! (7:23/km)

Efter sju kilometer: Har jag en sten i vänsterskon? Det känns nästan så, skönt att jag kan fokusera på att det är en sten i skon istället för att mina ben bränner!, mmm lite nedförsbacke, härligt. (6:53/km)

Efter åtta kilometer: Måste jag verkligen ställa ett alarm för att få dig att vakna fotjävel? Skönt att vänsterfoten har piggnat till i alla fall, då har jag någon att umgås med. (7:07/km)

Efter nio kilometer: Trött, trött, trött, trött, trött, snart framme, trött, trött, trött, aj, aj, aj, trött, fan har jag en sten i högerskon också? Hmm kanske borde ätit något mellan 10:00 och 15:00 trots allt. (7:21/km)

Efter tio kilometer: GOD MORGON FOTJÄVEL! Ah det var därför jag började känna att jag hade en sten i den skon också. Knappt styrfart på väg mot milen jävlar så trött. (7:31/km)

Jag tog mig runt miljäveln och tydligen hade jag inga sten i skorna, dock var skorna nya och de gav mig lite skav… Får hoppas att det ger med sig vad det lider.

1 timma och 11 minuter tog skiten, tror det kommer bli lätt att kapa tider på det där så det ser jag fram emot. Ska försöka stoppa i mig lite mat innan nästa gång så jag inte helt tar slut runt 8-10km.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.