Heldag i Örebro

Gårdagen spenderades mestadels i Örebro. Förmiddagen var i och för sig här i Skövde, men vid 13-snåret drogs det iväg. Först till Mariestad där jag plockade upp min syster, sedan vidare till Örebro.

Målet med dagen var att hitta min syster en bil. Förra veckan när vi var ute och kollade lite så sa hon “Nästa Onsdag Henrik, då kollar vi igen och då kommer jag inte hem utan bil!” Sagt och gjort så styrde vi kosan till Örebro där vi hittat några intressanta objekt.

Först av allt gav vi oss in till Marieberg för att glida runt i affärer då en av bilarna vi skulle titta på inte var tillgänglig förrän senare på eftermiddagen. Efter det blev det några mer eller mindre seriösa bilhandlare som fick besök. Där provkörde vi även en Renault Modus!

Min syster var inte övertygad direkt. Hon var så pass oövertygad att det enda hon kunde göra var att konstant skratta under tiden då vi körde den. Tantfaktorn var enorm i denna härliga renault! (Läskigt här att jag faktiskt skrev jävlig när jag tänkte härlig, utan att ens reflektera över det förrän jag såg det och ändrade det).

Det hela slutade i alla fall med att min syster blev med bil! En SAAB 9-3 Sedan. Riktigt fin tyckte jag att den var och hon verkade nöjd så då är det all good!

Kanske inte var planen att vi skulle vara tillbaka så pass sent. Tror jag klev innanför dörren vid 23-hugget på kvällen. Tio timmar i Örebro är åtta timmar för många… Eller nåt!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *