Lite farligt och “edgy”

Jag kommer ihåg så väl när jag satt i uppehållsrummet på högstadiet, året var 1996 eller 1997. I stereon så spelades det låtar från den härliga skivan MEGA DANCE 7. Den hade ett omslag som var täckt med flugor, lite äckligt faktiskt…

Låt nummer 3 var lite farlig. Det var en klasskompis som inte fick lyssna på den låten för att det skulle leda till att hon började knarka enligt hennes mamma. För det är så det fungerar. Och det var verkligen en riktigt farlig och hemsk låt. Riktig knarkmusik var det.

Hur kom jag då att tänka på denna låt helt plötsligt, vad var det som fick den att vandra fram i huvudet på mig? Som vanligt var det en cd-skiva som låg i bilen, och på skivan så fanns denna underbara låt med!

Men ska väl inte hålla er på sträckbänken längre, det är dags att avslöja vilket djävulskap som får ungdomarna att knarka och bete sig.

Akta er barn, här det RAVE på hög nivå, om det är något som är RAVE här i världen så är det när folk utövar Kendo. Så är det.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.