Ångesten kom som ett brev på posten

På riktigt alltså, nu snackar vi inga metaforer här utan ångesten kom faktiskt som ett brev på posten.

Här om dagen så trillade startbeviset till Göteborgsvarvet ner i brevlådan. Tror aldrig jag känner mig så oförberedd inför varvet (ja det är så vi häftiga veteraner kallar det) som när startbeviset kommer hem.

Nu är det den 26e April och den 23e Maj är det dags. Jag har alltså en månad på mig att göra mig redo att springa de där 21 kilometerna. Jag har funderat på att lägga mig på en väldigt anspråkslös nivå detta år och satsa på en hastighet av 7 minuter per kilometer. Då kommer jag runt strax under 2h30min om jag räknat rätt, och det skulle jag vara sjukt nöjd med.

Men i år är det så att jag har inte ens riktigt bestämt mig än för om jag ska springa eller inte. Så den som lever får verkligen se. Jag har som inte sprungit längre än 12.5km än i år. Jag kommer behöva STEP IT UP en hel del under denna månad.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *