Utrensning

Efter jobbet idag så styrde jag kosan mot Töreboda för att hälsa på hos mina föräldrar lite. När jag väl kom dit så sattes jag i arbete på en gång, mor hade börjat rensa igenom ett par garderober och ville veta om det var något av allt hon hittat som jag ville spara.

Just där och då insåg jag att jag kanske har någon form av samlingsmani, för jag ville väldigt ogärna slänga något av det… Jag menar vem behöver inte ha kvar gamla räkneböcker där jag gjort mattetal? Det kan väl vara bra att ha nån gång?

Jag tycker att det är svårt det där, på något konstigt sätt så känns det som om jag slänger en liten del av mig själv när jag gör mig av med sådana saker. Vilket är helt vansinnigt, och jag inser det… Vet inte om det gör saken bättre eller sämre…

Det var inte många saker som slängdes får jag lov att erkänna, mest gamla kartonger till mobiltelefoner o.s.v. Sen så slängde jag faktiskt massa skrivböcker från skolan, och mattetalsböcker, jag är inte helt galen. Det mest spännande var väl att jag sparat dem till att börja med, det fanns liksom en papperskasse med säkert ett 30-tal små skrivböcker i.

Om ni undrar hur de böckerna ser ut så hittade jag en bild, så kika här ovan bara så ser ni. Vet inte riktigt hur länge dessa var i omlopp men jag kommer ihåg dem från lågstadiet och upp till högstadiet i alla fall. De är i A5-format.

Bland alla grejer så hittade vi även mitt första pass som var gjort 1986, det var lite småkul tycker jag, så det behöll jag allt ska ni veta, bild kommer nog upp inom kort. Och insåg precis att det faktiskt är Torsdag idag vilket gjorde detta till en Throwback Thursday i sanning!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *