En spricka i läppen

Äntligen har jag hämtat mig från det som hände när jag bytte däck att jag kan prata om det. Det har faktiskt gått en månad sedan händelsen så det var väl på tiden.

Så jag hade bytt alla däcken och hissat ner bilen och packa in domkraften i bilen, det jag hade kvar var att jag skulle dra åt bultarna så att inte däcken lossnade i farten. Nog för att det kan vara roligt med spänning i vardagen men inte riktigt så spännande.

I alla fall så satt jag där på knä och tog i för kung och fosterland när jag slant! Jag föll framåt och placerade mitt sköra ansikte mot framskärmen på bilen, PANG sa det och jag vart jätteförvånad. Hur kunde jag slinta? Inte slant jag väl?

Nej nej nej, slant gjorde jag ej, jag hade dragit av bultjäveln! Smått frustrerad så tänkte jag att “Jaja, tar hand om det där när jag dragit åt allt på backdäcket”. Så går över till bakdäcket och börjar dra åt dom bultarna istället.

PANG, samma sak igen, drar av en bult där också! Fast denna gång så undvek jag att kyssa lacken…

Kan säga att det tog ett tag att få ut de avdragna bultarna, fick sitta med två små skruvmejslar och försöka lirka ur dom, bara det tog längre tid än att byta alla däcken.

IMG-20150410-WA0002

Så roligt hade jag vid mitt förra däckbyte! Funderar starkt på att lämna in däcken nästa gång det är dags för att slippa besväret… Det som är lite lustigt ändå är att jag fortfarande känner lite i läppen även fast det har läkt ihop. Antar att det är blod som tjorvat ihop sig eller något.

Denna historia fick mig osökt att tänka på en fin låt, så jag avslutar med den!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *