Dia Psalma

Än en gång har jag snubblat över något som jag inte varit i kontakt med ett tag, närmare bestämt bandet Dia Psalma.

Det slog mig hur mycket jag måste ha lyssnat på deras skiva “Gryningstid” från 1994. För när jag sitter här och lyssnar så kan jag alla texter, vilket är för mig helt vansinnigt då jag vanligtvis har svårt för att komma ihåg sångtexter. Men detta kom som ett flytande vatten.

Där har ni skivan i fråga, mycket kompetent tycker jag allt! Vet inte riktigt vad som hänt med mig, ända sedan en vän skickade en liten videosnutt från en spelning han var på med DLK så har jag kommit in i en liten punk-fas. Sitter och lyssnar runt på massa gamla godingar på spotify!

En annan låt som är väldigt aktuell fortfarande är:

Det känns lite jobbigt när 20 år gamla låtar fortfarande är lika aktuella, har vi inte kommit längre?

Fridens.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.