Vad har ni för superkrafter?

Funderade lite på det här om dagen, vad har jag för superkrafter egentligen? Nu snackar vi inte om att kunna flyga, bli osynlig eller läsa tankar. Släpp hela X-Men och Marvelgrejen för en stund, nu pratar vi om vardagssuperkrafter. Helt enkelt, saker en är bra på och när en utför dem så blir det bra i 98% av fallen.

Jag vet att jag kom på två stycken som jag har, men nu kan jag för mitt liv inte komma på vad den andra var. Så vi kan direkt säga att en av mina superkrafter INTE är att komma ihåg saker, skönt att få det överstökat!

Nu till den superkraft som jag faktiskt kommer ihåg att jag besitter.

Jag är en jävel på att uppskatta hur lång tid det tar att ta sig från punkt A till punkt B. Om jag är på väg för att träffa någon och ska säga när jag är framme så kan jag oftast minutbestämma det.

“Vart ska vi ses? Ah, okej, jag är där 14.32”

Och vart är jag 14.32? Jo precis på det stället där vi hade bestämt, det är helt fantastiskt. Detta gäller inte enbart när jag kör bil och därigenom kan anpassa hastighet efter hur mycket tid jag har kvar, kan göra samma sak med buss, tåg, tunnelbana, båt, flyg, you name it.

Jag får helt enkelt återkomma när jag kommer ihåg vad min andra superkraft är, för jag vet att jag har en till!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *