Harry Potter

Avslutade precis sista boken av Harry Potter igen, även denna gång på ljudbok. Fick lite längtan efter böckerna efter att vi kollat igenom alla filmer. Jag kände inte för att dra igenom alla böcker, så jag gjorde helt enkelt valet att lyssna på bok 5, 6 och 7, alltså de tre sista.

De är mysiga, jag gillar de som sjutton, vilket passar sig då det är antagligen det antal gånger jag lyssnat/läst böckerna, sjutton alltså.

Men. Här kommer det…

Jag börjar störa mig lite på de där små luckorna som finns, inte så små heller, de är väl superstora egentligen men jag har valt att bortse från dem, och gör det till viss del än, men som sagt, de gnager lite i mig!

Det finns så många ställen i dessa böcker där en sitter och tänker “Vafan, det där verkar sjukt onödigt, varför krångla till det?!” eller “Oj vad det där inte stämmer in med det som stått innan” o.s.v.

Men det spelar ingen roll, ingen roll alls, för jag blir alltid gråtmild och känslosam när jag närmar mig slutet av böckerna. Mysigt.

Dessutom är den Amerikanska versionen av ljudböckerna helt fantastisk. Det är Jim Dale som läser och, ja, det är helt enkelt fantastiskt!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *