Men LOL

Lol har utvecklats ganska mycket sedan dess införande, det betyder som de flesta vet Laughing out Loud, Skrattar högt på Svenska, för er som inte kan Engelska.

Jag har sagt LOL ganska länge, alltså sagt det i tal, inte bara skrivit det. Dock är det med ganska mycket sarkasm och glimt i ögat. Oftast säger jag det till mig själv när jag gjort något klantigt.

T.ex. när jag står och pratar i min mobiltelefon och samtidigt känner i min vänsterficka efter mobilen och blir lite så “Vart fan la jag min mobil?!”, så inser jag ju att jag pratar i den. Detta är ett typiskt “MEN LOL”-tillfälle.

Så nu vet ni när ni ska uttrycka “MEN LOL”, bara börja använda och se glad ut!

En kompis klämde ur sig “Herre Lol” en gång, det gick jag igång på som fan och använder väldigt ofta också. Bra alternativ till Herre Gud för oss som inte tror påat!

Fridens.

2 thoughts on “Men LOL

  1. Jag får nervösa ryckningar i ändtarmen när folk använder “LOL” i tal. eller när dom gör det fel och skriver “lool” eller “lel” eller liknande.

  2. Kan erkänna att jag inte heller gillar när det stavas fel, för då tappar det all betydelse, men när folk säger det har jag bevisligen inget emot! Sen säger jag det inte L O L, utan LÅLL, låter fräsigare så 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *