Segare än Sirap

Idag gick det verkligen trögt uppe i spåret ska ni veta, fy sjutton vad det sniglade sig fram. Det var som om jag var med i någon slow-motionscen när jag skumpade fram där uppe på berget. Som tur var så hade jag en hare framför mig som peppade på, tack Simon!

Det verkar som om jag behöver lägga in något mer cardio-pass i veckan för att fixa löpningen bättre, men det är så det fungerar. Hittar du ett problem så kommer du på en lösning och utför lösningen och ser sedan om det hjälpte. Hjälpte det inte får du hitta på något annat, simple as that.

Kan väl tilläggas att det gick lite fortare än det kändes, för mig var det en genomsnittshastighet, men fortfarande 30sekunder långsammare per kilometer än när vi började springa i Maj.

Ny vecka, nya tag!

1 thought on “Segare än Sirap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *