Får se om jag kan gå i morgon

Idag provade jag något nytt. Idag gick jag på nybörjarträning för Thai-boxning. Det var riktigt riktigt roligt faktiskt.

Tränarna verkade vara schyssta, jävligt jobbig träning och killen jag började sparra lite med hade tränat innan så han skulle gå fortsättningskursen direkt efter… Detta gjorde att när vi kom in på sparkarna så gick det bra de första gångerna när han vevade till med benet på mitsen. Sedan började det kännas på riktigt och ibland så smärtade det till jävlar! Jag är helt enkelt för vek i mina ben kom jag fram till, eller så vet jag inte riktigt hur jag ska ta sparken. Det jag insåg var väl att jag helst aldrig vill att någon sparkar mig där utan en mits emellan!

Men annars var det riktigt bra, och jag säger inte att smärtan var dålig, jag säger bara att jag antagligen har problem med att gå i morgon.

Det är på Onsdag igen, så då blir det en sväng till och se om det fortfarande är lika skoj. En sak är säker, jag svettades fan sjuka mängder så effekt gav det.

Väldigt många var där (tror jag), var nog minst 30 pers i den lilla lokalen, så vi får se hur många som börjar med det sen. Det tradiga är att jag fortsättningsvis antagligen inte kommer kunna gå på Måndagar utan bara på Onsdagar, men det är väl smällar en får ta!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *