Matfestivalen

Så har den börjat, festivalen av mat! En helt fantastisk tillställning där mat från alla världens hörn samlas i centrala Skövde för att få inmundigas av ivriga festivalbesökare! Och inte nog med det så är det en väldans massa artister som spelar och sjunger under festivalen också. Det ni!

Tror att jag har varit på matfestivalen kanske 3 gånger under min livstid, och jag vet inte, det känns mer som en ursäkt för 14åringar och 50åringar att supa sig redlöst berusade och dra runt på gator och torg och vara allmänt odrägliga. Fast det är ju på kvällarna i och för sig, på dagarna är det lite mysigt när saker händer!

Vet inte riktigt om jag ska dit i år eller inte, men lutar åt att jag skippar det för så intresserad är jag inte. Positivt är dock att jag faktiskt vet att det äger rum!

Nej jag ska nog tillbringa helgen med att slänga saker i den container som ställts upp här borta. Synd en inte fick slänga elektronik i den bara, för vet ni vad jag skulle gjort då?! Jo precis! Hivat i den där porttelefonen! Den har blivit min NEMESIS!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *