Riktigt slö Lördag

En fantastiskt slö Lördag har det varit. Jag råkade glömma stänga av mina alarm igår så jag vaknade vid 05-snåret och var rätt pigg ändå. Gick upp och började tvätta lite, kolla lite serier och ta det lugnt. Åt lite frukost o.s.v.

Sedan vid 10-tiden så kände jag verkligen hur trött jag var, så jag gjorde det vilken annan vettig människa skulle gjort, jag gick in och la mig på soffan. Där stensomnade jag och vaknade inte förrän vid 13-snåret igen.

Efter det så var det kört kan jag säga, där och då insåg jag att “nej jag kommer inte lämna soffan idag”, och så blev det. Klämde två filmer och såg en jäkla massa avsnitt av “Det stora fyndkriget”, Storage Wars heter det nog på Engelska tror jag.

Vilka filmer jag såg?

  1. You’ve Got Mail
  2. Anchorman

Sedan blev det lite morden i Midsommer också får jag väl lov att erkänna!

Nu är det dags för sängen igen, får se om morgondagen blir mer aktiv!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.