Dags för bingen

Inte alltid jag lägger mig för att sova innan klockan blivit 20.00. I och för sig så var tanken att jag redan skulle lagt mig vid 18, men grejer kom emellan, typ att packa och sådant trivialt.

Nästa gång ni hör från mig så kommer jag vara i Kanada, detta blir verkligen ett prov för mig! Ska jag lyckas hålla bloggandet igång även på semestern? Den som lever får se, så jag skulle säga att alla som läser får se!

Packa är för övrigt det tråkigaste som finns, jag packar alltid för mycket grejer, men jag kan inte ta bort något för “det kan vara bra att ha”. Så nu har jag antagligen kläder med mig så att det räcker tre veckor istället för en vecka, sedan vet jag inte riktigt om det var nödvändigt att packa ner saccosäcken heller, eller strykbrädan och tvättmaskinen, men som sagt, kan vara bra att ha.

Tidsskillnad är också lite fräckt. Jag kommer lyfta från London vid 10.05 i morgon, sitta 9½ timma på planet och sedan landa vid 11.35. Så för mig har det gått 9½ timma men för dagen har det bara gått 1½. Kommer bli en lång dag helt enkelt!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *