Vancouver – Dag 2

Jag tar det ganska lugnt här borta får jag nog erkänna. Men det är inget jag har några problem med, jag är en ganska så lugn och okomplicerad person vill jag tro. Har inte så mycket krav på mina semestrar mer än att de ska ta mig iväg hemifrån, och det har denna gjort så då är jag ganska nöjd.

Men helt inaktiv har jag inte varit, det blev en längre promenad i Stanley Park med Dave och hunden Bruno. Gick runt i skogen där bland alla stora härliga träd. Det är verkligen fin natur här, nästintill regnskog kan en säga faktiskt. Eller ja, jag tror helt sonika att det är regnskog.

Sedan gick vi runt lite i kvarter som jag spenderat en del tid runt när jag bodde här. Fick även svart på vitt att favoritrestaurangen var stängd… Så då får en hitta en ny!

Bästa köpet för dagen var nog en ny keps, även om hela kalaset blev lite dyrare än väntat så tyckte jag att det var värt det så då är det inga problem!

Vi bokade även biljetter till Vancouver – San Jose Sharks som spelar nu på Tisdag! Det ska bli najs, redigt med najs! Har även kollat upp lite om valsafari, tänkte boka biljett så jag beger mig ut på Måndag. Det var dyrare än jag trodde det skulle va, men hur ofta är jag på ställen där jag kan se valar? Nej precis inte så hemskt ofta så då får jag väl passa på.

Nu ska jag dock sova för jag tror att laggen har tagit mig lite. Gäspar och håller på att somna när klockan inte ens är 20 liksom, vad är det om!?

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *