Hockey hockey hockey

En hel del utflykter gjordes denna dag får jag nog faktiskt säga. Den sista dagen innan hemfärd var full med aktiviteter och äventyr. Bland annat åkte vi upp till norra sidan av Vancouver för att kolla in utkiken från berget Cypress. Mycket vackert, myyycket vackert!

Sedan när vi ändå var där så tog vi oss en rejäl promenad där uppe, vi gick längst med två olika mountainbike-spår som går ned för berget, även om vi gick upp för ett spår och sedan ner för ett annat. Det var sån jäkla lutning att jag inte visste vart jag skulle ta vägen riktigt. Strupen kan slänga sig i väggen så att säga! Men fint var det, och häftigt för de har byggt massa ramper och grejer där i backarna för folk som är galna.

Sedan på kvällen så var det hockey! Vancouver Canucks mot San Jose Sharks. Tyvärr så spelade Canucks så dåligt så att hälften hade varit nog. Sedinarna var med så det var lite kul, men de förlorade med 4-0, inte så kul.

Men nu ska jag ta och sova. Det roliga med att sova är att jag nu efter 6 dagar har ställt om mig ordentligt till Kanada-tid, och då ska jag åka hem, vafan! Får hoppas att mitt “knep” för att inte få jet-lag på hemvägen fungerar. Mer om det lär ni få höra om i morgon.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *