Min andra superkraft!

Detta är ett inlägg som återkopplar till ett jag gjorde i Juli där jag gick igenom mina superkrafter. Dock kom jag bara ihåg en av dem, den andra hade så snällt så bara flugit ur huvudet på mig. Naturligtvis lovade att återkomma när superkraften väl uppenbarade sig för mig. Och nu, två månader senare, så kom jag ihåg vad det var!

Jag kan somna precis när som helst! Eller ja inte precis när som helst det är inte så att jag har narkolepsi och bara somnar in titt som tätt, men om jag går och lägger mig och tänker “nu jävlar ska jag sova” så somnar jag som en sten ganska snart därefter.

Då sömn är en rätt vital del av ens liv så ser jag det som en superkraft att kunna detta då det inte är alla förunnat, vilket jag verkligen tycker är synd, för det är skitnajs, just sayin.

En grej jag tycker är lite mysig är när jag skickar ett sms när jag precis ska sova, sedan vaknar jag och ser när svaret kommit in och kan därigenom räkna ut under vilket tidsspann som jag somnade, ibland kan jag gå från klarvaken till djup sömn på bara någon minut. Låter lite konstigt då sömn är ett av/på-läge, men det är just att veta när på-läget dras igång för sömnen, det är det jag gillar!

Så nu vet ni min andra superkraft, kommer jag på fler så lär jag fylla på!

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *