Kameran används för lite

Den gör verkligen det, i alla fall min. Ofta så tar jag med den till olika ställen fast får sällan fram den. Jag både gillar foto och ogillar det, men det beror lite på situation. När jag är på semester tycker jag att det är lite lustigt att fota allt, för det blir inte samma sak som att vara där, och då upplever jag det hellre utanför linsen så att säga.

Jag har kollat igenom mitt bildarkiv här och hittar lite godingar här och var, men en sak är säker. Jag tar mig ut på tok för sällan med kameran, det enda sättet en kan bli bättre på att ta bilder är att ta bilder!

Repetition är kunskapens moder.

Kanske är det jag borde fixa med i höst, ut och fotografera lite mer?

Detta fick mig att börja kolla igenom massa gamla foton o.s.v. Snubblade över katalogen från när jag och tre kompisar drog ut i kanoter på Ronnebyån 2014.

Supermysigt var det! Magnus, Johan och Patrik!

Supermysigt var det! Magnus, Johan och Patrik!

Vet inte riktigt varför jag lade in denna bild här, blev så glad av den bara och ville dela med mig! Detta var strax innan vi kom fram dit vi skulle. Här var vi så jävla blöta så det fanns ingen rim och reson bakom det. Det började dugga när vi packade ihop lägret och sedan så ökade bara nederbörden. Om vi hade ramlat ur kanoterna så hade vi inte blivit blötare, så jäkla genomsurt var ALLT. Underbart 😉

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.