Throwback! Januari 2003, Gran Canaria!

Året var 2003, jag och tre vänner hade bokat en resa till Gran Canaria för att få oss lite välbehövlig semester. Jag minns det som att vi satt hemma hos mig och skulle boka, men jag skulle inte följa med för jag hade inte råd till det just då. Då steppar Simon upp och bara “KLART DU SKA MED, Du får låna av mig så länge, inga problem” och på den vägen var det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så ung och oförstörd!

Och där har ni mig en varm kväll på Gran Canaria 2003. 21 år ung. Vad jag vill minnas så var det en otroligt städad vecka vi var iväg på, trevligt, men städad! Väl där mötte vi ett par från Småland som vi umgicks med under veckan, Simon och Sofie hette dom om jag inte minns fel. Vilket jag borde göra med tanke på att det var 12 år sen.

Kan väl även tillägga att 2003 var året då jag för första gången satte upp med skägg, ett skägg som sedan bara varit av mig i några veckor totalt. Spännande!

Och jo, klart jag har fler härliga bilder från denna semester, men kanske ska cleara det med alla inblandade innan jag börjar lägga upp tänkte jag! Men bilden på min välgörare Simon får allt vara kvar tills han säger stopp! Kan även tillägga att det är han som nu för tiden skriker på mig i löpspåren så att jag tar mig runt!

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *