Publikrekord – alla var där

Jag, min far, min bror och hans två söner satte oss i bilen för att åka till Stockholm och gå på fotboll denna Söndag. Vi gav oss iväg i bra tid och allt gick bra, förvånansvärt lätt att hitta till Tele2 Arena och parkeringen, samt att ta sig därifrån!

Hammarby IF tog emot Malmö FF, en match som inte egentligen spelade någon som helst roll i tabellen. Inget av lagen har något att kämpa för då deras platser inte kan förändras till något som kan spela någon roll.

Det som fanns att kämpa för var ett 56 år gammalt publikrekord. Det behövdes strax över 30.000 besökare för att rekordet skulle slås. Det är rekordet för snittpublik på hemmamatcher. Och Hammarby slutade med 25 507 i snitt. Det är ganska imponerande ändå. Det är 6147 fler än tvåan på listan som är AIK.

Det var riktigt fräckt att vara där när det var så mycket folk, vissa sånger gav mig ordentliga rysningar. Underbart!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *