Det övernaturliga.

En vän var iväg på Seans här om dagen, jag har lite svårt för det där om jag ska vara ärlig. Det känns som om jag blir väldigt så “skriva-på-näsan”aktig när jag pratar om det. Jag kan nog låta väldigt dryg och till viss del nedlåtande utan att ens tänka på det också, antar att det beror på att jag tycker att det är en massa hittepå, jag tacklar detta genom att inte prata om det med folk helt enkelt.

Men i alla fall så var min vän iväg på Seans och berättade lite hur det var och hur fel denna person hade haft. Hen var liksom sämre än slumpen och ställde sjukt riktade frågor och påståenden till personer som kunde gå hur som helst. Antar att det hade gett en riktigt bra effekt om det stämt in nån av gångerna men här träffade det alltid utanför måltavlan.

Jag kom att tänka på en sketch ur det webbexklusiva materialet som Grotesco släppte på SVT för några år sedan. Det är del två i en liten miniserie eller vad en ska kalla det. Men det är bara 7 minuter totalt så jag tror att ni klarar av att se det!

https://www.youtube.com/watch?v=Wo_CPF4j-Wc

Sierskan. Ungefär sådär var det som min vän förklarade hur det hade varit!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *