Rocka en mustasch

Det är ändå Torsdag idag, och det vet ni ju vad det betyder. THROWBACK.

Satt och kikade igenom massa gamla mobilbilder och hittade några guldkorn. Tänkte dela med mig av ett av dom i alla fall. Om informationen stämmer så är kortet taget i Augusti 2010 och jag tror detta är tillfället då jag för första gången rockar en mustasch. Har gjort det ett par gånger efter detta men det var, så att säga, premiären!

Var när jag skulle ta en tripp till Strömstad för att hänga lite med klanen Toftedahl. Var längesen jag drog igång en mustasch nu känner jag, kanske är dags snart igen? Här dundrar jag även runt i Buppen, åh min kära bupp!

DSC01250

Jag menar, jag är inte bara snygg, jag är fan charmant också!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *