Snö, sånt som inte finns

En vet aldrig vad en har förrän en blir av med det.

Lite så känns det nu faktiskt när snön lyser med all sin frånvaro. Jag brukar vanligtvis kalla snö för “Den vita pesten”, men i år har jag inte haft anledning att göra det. Vad har vi haft här nere, 2 dagar med snö eller något?

Jag saknar kylan, jag vill att det ska bita lite i mina kinder. Jag saknar frosten i skägget och hur ljust det blir när snön ligger på marken. Samtidigt vet jag hur drygt det kan vara och hur jag hatar slask. Slask är det värsta som finns. Jag är kluven.

11

Bilden är tagen i Stockholm, månaden var nog Mars, året 2014. Jag tyckte den blev riktigt bra om jag ska vara ärlig, jag gillar Stockholm och just då gillade jag snö. Det är något vackert med det ibland, eller det är väl lite så att jag gillar snö när jag åker till snö. När snön kommer till mig så gillar jag den inte.

Men just nu känner jag faktiskt att jag vill ha lite snö, så nu vore den välkommen. I alla fall om temperaturen håller sig under nollan så att vi slipper allt slask!

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *