Filmköp – The Sting

Under mellandagsrean så hittade jag en film som jag blev lite sugen på. Det är inte varje dag det händer ska ni veta. Förr i tiden hände det titt som tätt, men sedan det blivit så gött att streama film från Netflix och liknande så har mitt behov försvunnit lite.

För 10, 15 år sedan så var film det enda jag lade pengar på. Tror jag kom upp i runt 350 DVD-filmer innan jag slutade köpa. Jag skojar inte ens när jag säger att det var det enda jag la pengar på, det var faktiskt det. Kommer ihåg när jag var nere i Blekinge nånstans på semester och köpte en film. Snatch på DVD, kostade 260 kronor. Det är inte gratis det!

Men, hur som helst, så beställde jag en film från Discshop här om dagen, och fick den några dagar senare. DVD är ganska ute nu för tiden så det fick bli en Blu-ray, såna som alla häftiga kids köper.

The Sting

Ser verkligen fram emot att se den igen. Det är en av mina absoluta favoritfilmer och har varit det så länge jag kan minnas. Min far älskade den och vi brukade titta på den ihop när jag var liten. Det är denna och Kanonerna på Navarone som är hans favoriter. Kanonerna är bra också såklart, men denna har ändå en viss plats i mitt hjärta!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *