Vancouver Kayak

Jag skulle säga att detta är en av mina favoritbilder på mig. Tagen i Vancouver när jag var ute och paddlade lite kayak med Sten. Det är han som har tagit bilden.

Vi hittade en groupon för att paddla kayak och slog till direkt. Det vart väldigt billigt och en mycket fin stund där ute på vattnet. Jag kommer ihåg dagen som om den var igår, nästan i alla fall. Jag kommer dessutom väl ihåg dagarna efter.

17

I någon form av hybris bestämde jag mig för att ta med mig löpargrejer till stället vi skulle hyra kayakerna. För jag tänkte att…

DÅ KAN JAG SPRINGA HEM SEN!

Mycket bra idé tyckte jag då. Visade sig att det inte var en jättebra idé lite senare. Jag hade helt enkelt räknat lite fel på hur långt det var. Jag skrev ner lite tankar om det när det begav sig.

Sträckan blev 13,67km, jag joggade inte hela vägen. Fick ont i ena foten efter typ 8km, sedan gick jag en bit och joggade de sista 2km. Till saken hör väl att jag även hade en 6kilosväska på ryggen. Axlarna dog av detta också 😀

Till saken här hör också då att axlarna var lite möra efter kayakandet innan, så jo, jag hade en hel del med träningsvärk dagarna efter!

jericho-swmarine

12:e Juni 2011. Var i så sjukt mycket bättre form då än jag är nu så det finns inte. Nog fan dags att ta tag i det där igen…

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *