Goda nyheter!

Johan hjälpte mig, typ, att komma på vad det var jag skulle skriva om igår, som jag glömt. Men nu kommer jag ihåg det och då kan jag göra det idag istället. Tänk vilken lycka!

Dock har jag fått lite prestationsångest över detta nu då det verkligen måste bli ett sjuhelvetes inlägg med den uppbyggnaden… Det får bära eller brista helt enkelt.

Kaffe-Kapsel-Maskiner. Jag har en sådan kapselmaskin som står här hemma i ett skåp. Jag har använt den otroligt lite, ett väldigt onödigt köp. Och inte långt efter inköpet insåg jag hur miljövidrigt hela grejen är också. Tänk så många kapslar som görs och slängs bara för att en ska få en kopp kaffe/choklad/te. Vansinne i längden tänker jag.

Så här om dagen tänkte jag att jag skulle sälja den, eller ge den till Second Hand eller liknande, för det är onödigt att slänga den! Eller? Det var då det slog mig… Om jag slänger den så är det bara den som återvinns. Men om jag ger bort den så kommer det bli massa kapslar som slängs. Så det blir en större miljöpåverkan om jag inte slänger den än om jag slänger den.

Spännande ändå! Än har jag inte bestämt mig, så den får stå kvar där i skåpet ett tag till, men jag lovar att hålla er uppdaterade!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *