Frukost

De personer som ser denna scen utifrån kan lätt misstolka den. Här sitter då alltså Anders, ja Anders ja, titta och le mot kameran Anders. Anders här ja, sa jag föresten att han hette Anders? Anyway, han sitter här vid bordet, Anders alltså, och äter sin frukost med sin sambo Karin. Ja där har vi dig ja Karin, le mot kameran du också, bra gjort Karin. Han sitter alltså här och äter sin frukost, läser sin tidning, tuggar sitt bröd. Allt ser harmoniskt ut på ytan. Samma sak gäller Karin här, hon dricker sin juice, färskpressad såklart, bläddrar förstrött i den andra tidningen. Ja, de har två prenumerationer av samma tidning så de får var sin, utmärkt sätt att undvika dedär små irritationsmomenten på morgonen, kan varmt rekommenderas. Som sagt, det ser fridfullt ut, och det är så det ska se ut, men om man ser lite djupare kommer man fram till att Anders, denna helyllekille, ja han, han är en psykotisk mördare, tänk så tokigt. Och Karin, ja hon brukar putta omkull barn och pensionärer när ingen ser henne göra det, sedan skratta gott åt det och gå vidare. Hon brukar även släppa av riktigt otäcka fisar när hon sitter på tunnelbanan, precis innan hon ska gå av, sedan titta argt på personen bredvid henne så alla tror att det är han som släppt väder. Riktig sadist, usch.

Mmm, den ljuva doften av kaffe, älskar detta, sitta vid köksbordet och läppja lite lätt på härligt nymalet och nykokt kaffe, inget jävla ICA kaffe som de vanliga små nollorna där ute dricker. Nej det här kaffet är verkligen unikt, kaffet är verkligen värt varenda krona, kaffet är… magiskt. Rakt från dedär små blatteplockarna i Guatemala, mmm, Kaffe! Nej men se goddag på dig herr ostfralla, har du haft en trevlig morgon? Haha, som om jag bryr mig, DÖ SKARU GÖRA DITT JÄVLA OSTAS! SKA FAN SVÄLJA DIG HEL DIN LILLA JÄVLA NOLLA, DU FÖRTJÄNAR INTE ATT FÖRTÄRAS AV MIG, KÄNN DIG HEDRAD. Oj, ska nog kanske bläddra lite i tidningen också, så Karin i alla fall tror att jag läser den. Nej men oj, det var inte dåligt, idag var man med i tidningen också! ”Två uteliggare hittades morgonen tills idag mördade vid järnvägsstationen, dådet var mycket rått och hänsynslöst utfört då båda kropparna saknar både ögon, näsa, öron och läppar…”, ”Hörde du Karin? Läs på sidan 5, jag är med där, eller ja, mina handlingar är med!”.

Ja ojoj, där ser ni, där står inte allt rätt till inte, Anders är ganska, hmm, egen av sig kanske man kan säga. Ögon*, näsa*, öron* och läppar* förresten, riktiga delikatesser, passar mycket bra med vitlök. Ett tips är annars att skiva öronen i tunna tunna bitar för att blanda ut med salladen, salladen får en lite mer salt och knaprig smak av det. Näsan går bäst ihop med osten i en fondygryta och ögonen skall serveras istället för oliver i en härlig dry martini!

Fruktkött, mmm, fruktkött, mer fruktkött. Det är så härligt att sila juicen mellan tänderna så allt fruktkött FRUKTKÖTT samlas längst hela tandraden, mmm, sedan sveper jag med tungan över tänderna och samlar ihop allt, allt fruktkött och tuggar i mig det. Jag önskar jag bara kunde få äta fruktkött. Kanske skulle börja äta apelsinerna istället för att pressa ner dem, har hört att apelsiner består av fruktkött, undra vart jag hörde det? Jaja, får se om jag orkar, dricka är ju också gott. Då ska vi se, vad ska vi göra idag då, bäst att planera lite. Men får inte glömma att bläddra i tidningen så Anders tror att jag läser den. Idag ja:

08:17: Kasta en näve grus på ankorna i dammen på väg till jobbet.

08:34: Välta kaffekoppen för receptionisten på kontoret.

10:51: Ringa och stöna i Chefens telefon.

12:00: Äta Lunch.

15:00: Komma tillbaka från lunchen.

15:02: Välta kafffekoppen för receptionisten igen, den jävla häxan.

16:00: Gå hem.

Ja men det var ju inte så farligt. Lagom dag, mm, fruktkött.

Anders gillar öron, näsor, ögon och läppar, Karin gillar fruktkött, visst är de söta tillsammans? Jag glömde ju nämna läpparna förut föresten, de bör marineras samt grillas över öppen eld och serveras med hasselbackspotatis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *