Tio i Tolv!

Lite galet är det väl ändå, att jag lyckades lägga upp en låt om dagen under det gångna året? Jag tycker det i alla fall även om fantasin har fått jobba övertid vissa dagar. Det känns skönt att vara klar med det om jag ska vara helt ärlig.

Nu kommer det svåraste av allt, vad ska en avsluta detta med egentligen? Vad kan sammanfatta ett år, behöver jag sammanfatta året, räcker det kanske med att bara ha en riktigt bra låt som den sista?

Jag tror att vi gör såhär. Jag tar den artist som kanske varit med mest under detta år. Jag tar en låt som passar in bra i tiden, såhär i December. En låt som är trallig och som gör mig glad. Det tycker jag är ett bra avslut på året.

Så håll till godo nu alla mina fina vänner, för här kommer den. Den sista låten för 2016.

Cornelis Vreeswijk – Jultomten är faktiskt död

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *