Besök på kommunen

Tisdag idag, det betyder att vi ska till Kommunen och prata lite med byggnadskontoret. Ni förstår att det är så att vi hade tänkt bygga ut detta lilla hus vi bor i. Förlänga det med dryga 3-metern och det är inte bara det inte, nej nej. Här ska sökas bygglov och det ska finnas tid för överklagan och det ska bokas in möten med byggnadsinspektörer och massa härliga saker.

I vår naiva värld så trodde vi att det kanske skulle ta 1-1½ månad ungefär att få allt klart och sedan dra igång med själva bygget. Så var det inte. Tror vi började i April och det är idag vi ska till Kommunen och där få tillåtelse till byggstart som det heter. Sedan vet jag inte om det är nån månads handläggningstid på det också.

I början av processen var jag ganska irriterad på att det tog sån tid. Men nu så har jag mer gått över till att “jaja, det är vad det är” och allt blir så himla mycket lugnare då.

Efter byggnadsmötet så blir det kanske en tripp till Åmål. Bara en sån sak!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.