Kommunen del 2.

Så igår var vi på byggnadskontoret. Det var spännande, eller ja det kanske inte var så jättespännande ändå. Det som hände var att en kontrollansvarig satt och gick igenom ett stort dokument med olika punkter på som måste göras under varje utbygge/nybygge när bygglov sökts. Så den här snubben ska då komma och kolla hur bygget fortlöper under tiden som det byggs.

På ett sätt förstår jag varför allt detta behövs, varför det måste få ta tid och blablablabla. Men rent själsligt så tar det lite död på mig att allt går så in i h-vete långsamt. Men nu är i alla fall det hindret ur vägen också och vi har faktiskt fått klart för att börja! Så det är spännande i kvadrat.

Byggaren kommer hem till oss i början på nästa vecka så får vi se när allt kan dra igång på riktigt o.s.v. Äntligen.

Måste bara komma ihåg att ta ordentligt med kort på hur huset ser ut just nu så det finns något att jämföra med när allt är klart sen.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *