Spontanbad på badhus!

Kom tillbaka hem igår, har varit på minisemester sen i torsdags. Det var en sväng till Töreboda, Göteborg och sedan Töreboda igen. Men nu, just nu, är jag hemma.

H har varit hemma själv med barnen, slitigt som tusan, som tur är har hennes föräldrar varit här och hjälpt till. Men det märks att hon är trött, om inte annat så märktes det i morse. CA vaknade vid 05 som vanligt, han och H gick och lekte lite, sen gick jag ner med honom medans H matade E för att sedan somna om.

Klockan gick, CA åt frukost, vi lekte med lite allt möjligt, klockan gick, jag åt frukost, vi byggde med lego. Telefonen kom fram och CA ville titta på “MINA HUNDAR” (Paw Patrol). Klockan gick, när den var 9.30 kände jag att “här kan vi inte sitta hela dagen”. Så jag packade en väska med badgrejer, fick på CA lite kläder och sen drog vi till badhuset!

Det var supermysigt och han skötte sig jättebra, kan röra sig hur fint som helst i vattnet. Det märks att han kommit till nästa nivå när det kommer till blöjfriheten, för nu säger han till även i bassängen. Vi var upp tre gånger och kissade på toan, superbra!

När vi badat färdigt så åt vi på restaurang! Allégrillen, köttbullar med pommes fick han och vart supernöjd “TACK SÅ MYCKET FÖR GOD MAT” skrek han innan vi gick ut.

Nu är H ute på promenad med E. Det är skillnad att vara andra barnet alltså… Med CA gick vi på promenader hela tiden, med E lämnar vi knappt huset. Men det kommer det nog bli ändring på!

Nu vaknar snart CA från sin sovstund, då blir det full rulle igen!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *