Speedway

Är på tur ner till mina gamla hemtrakter i Töreboda med familjen. Det är andra gången denna sommar som vi tagit oss ner, det tycker jag är trevligt!

Förra rundan så lyckades vi tajma in en vecka där Örnarna hade hemmamatch i Speedway. Laddad som tusan var jag när jag, farsan, brorsan och en av brorsönerna drog iväg till Grevby motorbana.

Min far är ju en väldig fantast och när vi växte upp så var vi iväg mest hela tiden, var sällan vi missade en hemmamatch. Så på ett sätt har jag ju vuxit upp där på stadion med mullret, grusskvättet och den underbara doften.

Sen är det speciellt att se de dra iväg och ligga så pass nära varandra i de hastigheterna. Inga växlar, inga bromsar och hastigheter mellan 100-150 km/h.

Idag när vi kom fram till mitt föräldrahem så får jag reda på att det även idag är hemmamatch! Pappa ska iväg och undrar om jag vill följa med, självklart vill jag det! Två matcher på samma sommar… Det har nog inte hänt på 20år.

Idag var det Valsarna från Hagfors som var på besök. Med dig i laget hade de bland annat Antonio Lindbäck. Det var ett ordentligt kok stryk som de delade ut. De dängde Örnarna med 55-35. Men det var rolig racing bitvis, så det får en va nöjd med!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *