Pizza från förr

Det är något speciellt ändå, att besöka ens föräldrar i orten där en växte upp. Jag tycker att det är roligt att se hur det utvecklas, vad som har hänt och framförallt, vad som är EXAKT likadant.

Här har vi något som är EXAKT likadant. Pizzerian har legat på samma ställe, hetat samma sak och haft samma ägare sedan den startade nån gång i mitten av 90-talet. Det tycker jag ändå är nåt!

Dessutom är pizzan väldigt god, tunna bottnar och lagom med topping. Jag har faktiskt inte ett ont ord att säga om stället!

Något extra roligt är att lokalen de har var tidigare en resebyrå. Kommer inte ihåg namnet på resebyrån men skylten var av en jordglob och så stod namnet i mitten. Sedan så öppnade Amanda. men när de satte upp sin skylt på väggen så tog de inte ner den gamla utan bara ersatte namnet i mitten.

Och sådär har det sett ut sedan dess. Nu är denna bild tagen 2019 och jag vet faktiskt inte om de har fixat till den nu under senare år. Tänkte faktiskt inte på det när jag gick in idag. Men jag kan komma med uppdatering om detta vid ett senare tillfälle! Jag har alltid tyckt att det var lite roligt!

Hur som helst. Är ni i Töreboda och vill äta en god pizza, tveka inte att gå dit!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *