En dag i Augusti!

Dagen till ära hade vi i pipeline, som det heter, att åka till Arvika en sväng, men innan det skulle nån från Anticimex komma och besiktiga huset för försäkringsbolagets räkning. Hen skulle dyka upp nån gång mellan 8-10 på morgonen. Som vanligt så gick CA upp vid 05.10 så jag hade ändå lite tid på mig att fixa i ordning lite saker. Så som att rensa avloppet i tvättstugan… Något som jag tydligen gör på tok för sällan, för det var ingen trevlig upplevelse!

Hur som helst så dök han upp vid 10-hugget och började gå igenom det mesta, hade inget direkt att anmärka på då det mesta är rätt nygjort här hemma. Han kunde prata dock, och min fru är inte bet hon heller så det gick i ett! Tror besöket tog 90 minuter ungefär. Det som var sagt var att det skulle ta runt 45 minuter. Men skönt att få det gjort och han var mycket trevlig!

Sen släpade vi oss iväg till Värmskog där det finns ett café, ett café med mäktiga räkmackor. Vi brukar alltid ge oss iväg dit minst en gång per år för att inmundiga en finfin räksmörgås, vanligtvis sker detta lite tidigare under sommaren, men nu fick det bli i slutet av den istället. Vilket inte gjorde ett endaste dugg då vi slapp allt köande. Ofta när en är där under högsäsong så är det kö ut till parkeringen. Tror det längsta vi väntat var 20 minuter eller så, inte så jättefarligt.

Just ja, lyckades gå ett varv med trimmern i trädgården också. Även det väldigt eftersatt detta år. Mest på grund av tidsbrist men också lite intresse. Inte varit så himla sugen på trädgården i år. Får se om det blir bättring nästa!

Däremot blev det aldrig nån tur till Arvika. Behöver dit för att hämta en rem jag beställt till snöslungan… Har även börjat kolla runt efter vinterdäck till bilen. Känns som om jag tar ut vintern i förskott!

Bild för uppmärksamhet.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *