Barnfamiljs-strögat i Åmål

Idag har jag strögat i Åmål ska ni veta. Det har varit helt fantastiskt. Vet i och för sig inte om det riktigt räknas som strög då jag varken hade någon hög musik som spelade eller nån som dunkade plåt. En lite lagom barnfamiljsströg kanske det kan kallas. Finns det? Kanske vore något att starta.

“I morgon Onsdag är det barnfamiljsströg! Kör runt, runt, runt i stan utan att göra väsen av er, åk sedan hem och byt ett par blöjor”

Först hade vi en tid bokad hos banken i Säffle. Efter det hade H klipptid i Åmål, jag och E hängde med, CA var hemma med Farmor och Farfar som är på besök. Så vi for till Åmål, släppte av H vid salongen och sedan strögade vi loss. Vi strögade så himla mycket att vi fick byta bil två gånger. Mest på skoj då såklart, skoj för mig. Varför inte fördriva tiden med att provköra lite bilar?

Jag skulle inte säga att det var helt slöseri med tid för varken mig, E eller försäljaren. För bilarna jag provkörde var sådana som jag är genuint intresserad av!

Dessutom var det bra att ha med ett babyskydd så jag fick se hur det passade i de olika bilarna. Perfekt helt enkelt.

Det är inte som när jag var i Malmö för att träffa Magnus och hade 3 timmar att döda inne i centrum. Då gick jag in i alla butiker jag såg och ställde så himla mycket frågor. Tror jag satt inne på Ticket och pratade kryssningar i 45 minuter, minst… Det var lite mer slöseri av annans tid det.

Bild för uppmärksamhet (Badgastein)

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *